telefoon
+31(0)168-46 74 67

Tuinmachines en parkmachines

Wendbaar, veilig en ergonomisch

Vlakke of hellende oppervlaktes, ruwe of fijne ondergrond, hoog- of laaggroei: voor elke soort tuin of park en de bijbehorende bodembewerking heeft ZHE de juiste tuinmachines. Van maaiers en frezen tot tractoren en aanbouwwerktuigen: ZHE heeft het in huis.

Afhankelijk van uw hovenierswerkzaamheden, de gewenste maaibalken, inhoud van de opvangbak en draaicirkel geven wij u advies op maat. Als officieel BCS dealer leveren wij nieuw en gebruikt materieel. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de merken New Holland, Simplicity, Pasquali en Ferris.

Bekijk ons leveringsprogramma.

Services & onderhoud

Klantgemak is onze kracht

Tijdelijk een tractor nodig? Slechts een maand een tractor gebruiken? Gespreide betaling?

Klantgemak staat bij ons voorop. Naast de aanschaf van tuinmachines biedt ZHE ook huurmogelijkheden of een huur/koop overeenkomst. Onze adviseurs lichten de opties graag persoonlijk toe.

Bekijk onze occasions.

Onderhoud & periodieke keuring
Tuinmachines worden intensief gebruikt en dienen regelmatig onderhouden te worden. Soms is een onderdeel aan vervanging toe. Voor onderhoud en onderdelen kunt u bij ons terecht.

Maak hier direct uw afspraak!

ZHE-specialisten

Betrokken en deskundig

Onze verkoopadviseurs weten als geen ander hoe belangrijk het is om in tuinen en parken wendbaar en veilig te kunnen werken. Dat ervaart u in onze kennis over groenvoorziening en in onze klantgerichte, praktische benadering.

Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Acties

ZHE verrast haar klanten graag. Daarom hebben wij regelmatig interessante acties op maaiers, frezen of tractoren. De laatste acties ...

Cart

Nieuws

ZHE houdt haar klanten graag op de hoogte.

Kom naar de tuinbouwbeurs in Venray!

PictureKom naar de tuinbouwbeurs in Venray! De tuinbouwbeurs wordt gehouden van dinsdag 28 tot en met 30 november Openingstijden: 13.00 t/m 21.00 Tijdens Tuinbouw Relatiedagen Venray treft u alles wat u nodig heeft in de tuinbouwsector. Niet alleen a...

Lees meer
Lees al onze actuele nieuwsitems ...

Serviceaanvraag

ZHE staat voor service. u maakt snel een afspraak voor een servicebeurt of bestel digitaal uw onderdelen

Service