telefoon
+31(0)168-46 74 67

New Holland maaidorsers

Het gamma New Holland maaidorser omvat 4 series, beginnend bij de TC5040 tot het vlaggenschip, de CR9090. Of u nu een akkerbouwbedrijf heeft of loonwerker bent, met de maaidorsers van New Holland heeft u de meest ruime keus! Als het gaat om capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid leveren de maaidorsers van New Holland al decennia lang ongeevenaarde topprestaties! Bovendien voert New Holland in Nederland al jaren achtereen de ranglijst aan van meest verkochte maaidorsers.

Ons leveringsaanbod voor maaidorsers omvat:

  • TC5000 serie met 4 en 5 schuddermachines
  • CX5- en CX6000 serie met 5 en 6 schuddermachines
  • CX7- en CX8000 serie met 5 en 6 schuddermachines
  • CR8- en CR9000 serie met de befaamde Twin Rotor technologie

Ook als het gaat om service en de beschikbaarheid van onderdelen bent u bij uw New Holland dealer aan het juiste adres. Vanwege het korte oogstseizoen is in deze drukke periode uw New Holland dealer u altijd snel van dienst.

Met de financieringsmogelijkheden van CNH Capital heeft u de beschikking over gunstige financieringstarieven. Dus voor elk budget en elk bedrijf is er een passende oplossing.

Klik hier voor meer informatie aangaande de maaidorsers van New Holland

Acties

ZHE verrast haar klanten graag. Daarom hebben wij regelmatig interessante acties op verreikers, hakselaars, maaidorsers of tractoren. De laatste acties ...

Cart

Nieuws

ZHE houdt haar klanten graag op de hoogte.

Agriflanders primeur! Nieuwe New Holland T4 Specialty

PictureAfgelopen week vond in Gent Agriflanders plaats. Dit landbouwevenement voor voornamelijk Vlaamse boeren had een heuse primeur! Op deze beurs was de allereerste New Holland T4 Specialty fruitteelt tractor met TIER 4a motor te zien! Dit nieuwe model...

Lees meer
Lees al onze actuele nieuwsitems ...
New Holland