telefoon
+31(0)168-46 74 67

Over ZHE Heijningen BV

ZE Heijningen BV is een solide familiebedrijf en één van de grote verdelers van landbouwtractoren en oogstmachines van Nederland. Wij vertegenwoordigen het wereldmerk New Holland en leveren aan New Holland regiodealers tractoren, verreikers en oogstmachines. Bij ZHE Heijningen BV werkt een klein team van productspecialisten aan het uitbreiden van het New Holland marktleiderschap.

Na de herstructurering van het distributienetwerk van New Holland enkele decennia geleden is de rol van volumedealer ontstaan. De strategie en marketing worden door CBU New Holland Benelux geregeld. De praktische uitvoering hiervan wordt door de New Holland volumedealers ingevuld.

ZHE Heijningen B.V., gevestigd in Heijningen, is sinds de fusie van Fiat en Ford volumedealer van het  wereldwijd bekende en gerenommeerde merk New Holland. Als grootste volumedealer in Nederland voor New Holland tractoren en verreikers ondersteunt en begeleidt ZHE Heijningen B.V. veertien regiodealers. Voor New Holland tractoren en verreikers omvat het werkgebied Zeeland, West-Brabant, de Zuid Hollandse eilanden en een gedeelte van Gelderland tot aan Tiel. Jaarlijks worden meer dan 250 stuks New Holland tractoren en verreikers verkocht. 

 

 

Voor de New Holland grootpakpersen en maaidorsers geldt heel Nederland als werkgebied en worden er jaarlijks tientallen van afgezet. Door deze structuur en de inzet van onze regiodealerbedrijven zijn wij al jaren achtereen marktleider.

Het volumedealerschap betekent dat wij voor onze regiodealerbedrijven voorraad houden. Dat houdt in dat zij vanuit onze voorraad u als eindklant direct kunnen beleveren. In onze vestiging te Heijningen hebben wij dan ook doorlopend diverse modellen tractoren en oogstmachines op voorraad staan.

Daarnaast stellen wij voorraadtractoren en oogstmachines beschikbaar aan onze regiodealerbedrijven om die op hun eigen bedrijf te kunnen tonen. Naast de gebruikelijke voorraad tractoren en oogstmachines hebben wij ook meerdere demo machines beschikbaar die onze regiodealerbedrijven op verzoek bij u kunnen demonstreren.

 

Acties

ZHE verrast haar klanten graag. Daarom hebben wij regelmatig interessante acties op verreikers, hakselaars, maaidorsers of tractoren. De laatste acties ...

Cart

Nieuws

ZHE houdt haar klanten graag op de hoogte.

Agriflanders primeur! Nieuwe New Holland T4 Specialty

PictureAfgelopen week vond in Gent Agriflanders plaats. Dit landbouwevenement voor voornamelijk Vlaamse boeren had een heuse primeur! Op deze beurs was de allereerste New Holland T4 Specialty fruitteelt tractor met TIER 4a motor te zien! Dit nieuwe model...

Lees meer
Lees al onze actuele nieuwsitems ...
New Holland