telefoon
+31(0)168-46 74 67

Landbouwtractoren en oogstmachines

Optimale capaciteit, topkwaliteit

Akkerbouwer, veehouder, loonwerker, fruitteler of boomkweker? Op zoek naar een landbouwmachine? ZHE heeft een breed gamma aan landbouwtractoren, oogstmachines en aanbouwmaaiers, die alle voorkomende werkzaamheden ver-richten. Tractoren, verreikers, persen, maaidorsers of aanbouwwerktuigen? ZHE heeft het echt in huis.

Als New Holland volumedealer leveren wij landbouwmachines en tractoren van een hoogwaardige topkwaliteit die zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologiën. Om onze eindgebruiker optimaal te bedienen, verloopt verkoop via regionale dealers. BCS/ROTEX aanbouwmaaiers leveren wij direct aan onze eindgebruikers.

Bekijk ons leveringsprogramma.

Sales & support

Voorraad, distributie en demonstraties

Als New Holland volumedealer ondersteunt ZHE regionale dealers bij de verkoop van landbouwtractoren en oogstmachines. Onze functie is een informatieve, voorraadhoudende en distributieve voor tractoren, verreikers en oogstmachines. Daarnaast voorziet ZHE New Holland dealers van diverse consignatie- of demomodellen om eindgebruiker te overtuigen van onze kwalitatieve landbouwmachines.

Een New Holland landbouwmachine aanschaffen of onderhoud/reparaties afstemmen? Neem dan contact op met uw regionale New Holland dealer.

Wenst u aanvullend gedetailleerde informatie of heeft uw regionale dealer geen demo beschikbaar? Dan bent u altijd welkom in de showroom van ZHE.

Kennis van landbouwmechanisatie

Sparringpartner voor New Holland dealers

ZHE is voor uw New Holland dealer een waardevolle sparringpartner aan hun zijde. Naast verkoop- en productadvies biedt ZHE haar dealers ook kennisupdates, demonstraties van de nieuwste New Holland machines of informatie over financieringsmogelijkheden. Daarnaast zijn de ZHE-productspecialisten afkomstig uit de agrarische sector en hebben zij kennis van alle landbouwwerkzaamheden. De mogelijkheden van de geavanceerde New Holland tractoren, verreikers, grootpakpersen, maaidorsers en BCS aanbouwwerktuigen kennen zij als geen ander.

Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Acties

ZHE verrast haar klanten graag. Daarom hebben wij regelmatig interessante acties op verreikers, hakselaars, maaidorsers of tractoren. De laatste acties ...

Cart

Nieuws

ZHE houdt haar klanten graag op de hoogte.

Agriflanders primeur! Nieuwe New Holland T4 Specialty

PictureAfgelopen week vond in Gent Agriflanders plaats. Dit landbouwevenement voor voornamelijk Vlaamse boeren had een heuse primeur! Op deze beurs was de allereerste New Holland T4 Specialty fruitteelt tractor met TIER 4a motor te zien! Dit nieuwe model...

Lees meer
Lees al onze actuele nieuwsitems ...
New Holland