telefoon
+31(0)168-46 74 67

Intern transport

Krachtig, wendbaar en snel

Lading lossen, laden of verplaatsen moet efficiƫnt, snel en veilig gebeuren. Voor elk intern transport heeft ZHE de juiste oplossing. Van vorkheftrucks en palletwagens tot stapelaars en reachtrucks: ZHE heeft het in huis.

Afhankelijk van uw werkomgeving, de gewenste bewerking, werkbreedtes en het benodigd vermogen geven we u graag advies op maat. Als officieel Hyundai importeur leveren wij nieuw en gebruikt materieel. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere merken tuin en parkmachines zoals Echo, Murray, Simplicity, Ferris, Mustang en New Holland Compact.

Bekijk ons leveringsprogramma.

Services & onderhoud

Klantgemak is onze kracht

Tijdelijk een heftruck nodig? Slechts een maand een palletwagen gebruiken? Gespreide betaling?

Klantgemak staat bij ons voorop. Naast de aanschaf van intern transport materieel, biedt ZHE ook huurmogelijkheden of een huur/koop overeenkomst. Onze adviseurs lichten de opties graag persoonlijk toe.

Bekijk onze occasions.

Onderhoud & periodieke keuring
Intern transportmaterieel wordt intensief gebruikt en dient periodiek gekeurd en onderhouden te worden. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Maak hier direct uw afspraak!

ZHE-specialisten

Betrokken en deskundig

Onze verkoopadviseurs weten als geen ander hoe belangrijk het is om in een magazijn slim met minimale ruimte om te gaan. Dat ervaart u in onze logistieke kennis en in onze klantgerichte, praktische benadering.

Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Acties

ZHE verrast haar klanten graag. Daarom hebben wij regelmatig interessante acties op heftrucks, palletwagens of stapelaars. De laatste acties ...

Cart

Nieuws

ZHE houdt haar klanten graag op de hoogte.

Logistica 2015

PictureZHE Trading zal met haar Hyundai vorkheftrucks ook dit jaar weer sterk vertegenwoordigd zijn op de Logistica 2015, bezoek onze stand en bekijk de laatste nieuwe modellen Hyundai. Logistica is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek e...

Lees meer
Lees al onze actuele nieuwsitems ...

Serviceaanvraag

ZHE staat voor service. u maakt snel een afspraak voor een servicebeurt of bestel digitaal uw onderdelen

Service